banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI OSB Müdürü Osman Oktay

Direkli Mahalle sorunlarını konuştular

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Muhtar Komisyon Başkanı İsmail Güneş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyit Bilbay ve İl Genel Meclis Üyesi Reşit Beşaltı Direkli Mahallesine geçerek Muhtar Mehmet Kestop ile görüştüler.

 

Şanlıurfa’ya hizmet için çalıştıklarını, bu anlamda muhtar komisyonu çalışmaları çerçevesinde muhtarları ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Muhtarları ziyaret Komisyon Başkanı İsmail Güneş; “AK Parti İl Başkanlığı olarak muhtarlar komisyonunu çalışmalarımız çerçevesinde Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ile görüştük. Ziyaretimizde mahallenin sorunlarını, halkın taleplerini not alıp ilgili yerlere iletiyoruz. Bugün Muhtar Mehmet Kestop ile mahallelerin sorunlarını konuştuk. Aldığımız notların çözümü için ilgili birimlere aktaracağız” dedi.

 

AK Parti tarafından ziyaret edildikleri için teşekkürlerini dile Direkli Mahalle Muhtarı; “Mahallelerimizin sorunlarını ilettik. Sorunlarımızı çözme noktasında bize yardımcı oldukları için AK Partiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.