banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Dindar bir nesil hedefiyle hareket ediliyor

Özel Akçakale Süleymaniye Orta Öğretim Erkek Yurdu öğrencileriyle buluşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi "Ahlaklı dindar bir nesil hedefimizdir" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor. Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çiftçi, Özel Akçakale Süleymaniye Orta Öğretim Erkek Yurdunu ziyaret etti. Yurt yöneticileriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çiftçi, daha sonra yurt binasını gezerek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Çiftçi, öğrencilerle sohbet ederek ders çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu. 
Hedeflerinin ahlaklı dindar bir nesil yetiştirmek olduğunu ve bu nedenle öğrencilerin eğitimlerine önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Gençlerin ve çocukların eğitimine önem veriyoruz. Geleceğin yöneticileri olacak olan çocuklarımızın en iyi bir şekilde eğitim alabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi olarak çeşitli projeler hazırladık ve projelerle gençlerin ve çocukların eğitimlerine destek verdik" şeklinde konuştu. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.