banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Manchester United 23 Galatasaray Candeias

Devteşti'den belediyeye tepki

       Şanlıurfa Belediyesi ŞUSKİ Müdürlüğüne bağlı ekipler, Devteşti Mahallesi’nde yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına anlamlı tepki.

 

       7 yılda toplam 100 KM yağmursuyu drenaj şebekesi tesis eden Şanlıurfa Belediyesi, kent merkezinde sel ve su baskınlarından etkilenebilecek olan bölgelerde yürütülen yağmur suyu drenaj hattı çalışmalarına Devteşti Mahallesine 7 yıl sonra girebildi.

 

Çalışmalar hakkında görüş bildiren mahalle sakinlerinden Mehmet A. İsimli vatandaş; “Keşke bu çalışma bundan 7-10 sene önce yapılsaydı. Çünkü gerçekten ihtiyaç duyulan bir çalışmaydı. İnsanların sağlığı için büyük önem arz eden bu çalışmayı yapan Şanlıurfa Belediye sokaklara kilit taşı döşendikten sonra yeniden sökülerek yapılması hem belediyeye ek masraf olacak hem de sokaklarımızı bozacak” dediler

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.