banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

Devlet Bahçeli, Şampiyon Galatasaray yerine Şampuan deyince

Çözüm sürecine destek vermeyeceklerini söyleyen Devlet Bahçeli Başbakan Erdoğan'ın kendisini Mürşid makamında gördüğünü öne sürerek şunları söyledi.

ŞAMPİYON YERİNE ŞAMPUAN

Bahçeli, konuşmasının sonunda şampiyon olan Galatasaray'ı kutlarken yine bir dil sürçmesi yaşadı. Galatasaray'ın şampiyon olmasını kutlamak isterken "şampuan" diyerek hem kendi güldü, hem dinleyicileri güldürdü. Bahçeli bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı kutladığını belirtti.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

AKİL İNSANLAR HEYETİ

63 aklını yemiş yaklaşık bir aydır İrşad heyetine benzetmiş akıllara durgunluk veren cahihilliğin içine batmıştır. Eğer anlamı irşad ile değil sonu t ile biten irşat ise o zaman diyecek sözümüz yoktur.

Bunlar irşad heyeti ise o zaman mürşid kimdir. Bu durum karşısında başbakan kendisini hangi konumda görmektedir..

Evet Mehmet Akif Ersoy irşad heyetinin içindedir. Ve Milli şairimizin şu sözlerini hatırlatmakta fayda var; Milletler, topla tüfekle zırhlu ordularla yıkılmıyor ve yıkılmaz Milletler ancak aralarında rabıtalar çözülerek yıkılır. Atalarımızın kale içinden alınır sözünden daha büyük söz söylenmemiştir.

Şundan emin olun ki milli mücadele kahramanları aleyhine karar veren din bezirganlarının  bugün gördüğümüz 63 lükler ve BOP'çulardan farkı yoktur.

Tarih boyunca Türk milleti bu bozguncularla sürekli mücadele içinde olmuştur.

Vatana kin, millete karşıtlık bunların özelliğidir.

Sayın Başbakan eğer 63'lükleri illa birine benzetecekse irşad heyetine değil Milli tarıhimize 150'likler olarak geçen hainlere benzetebilir.

İMRALI İDDİALARINA CEVAP:

Sayın başbakan İmralı'da yatan terörist başıyla alakalı bizi suçlamakta.

15 Şubat 1999 tarihinde yakalanan Terörist başı hemen İmralı'ya gönderilmiştir. Terörist başının 31 Mayıs 1999 tarihind ebaşlanılmıştır. Sadece bağımsız yargı olarak yargılanmıştır. Pazarlık ayrı bir şeydir, sorgulama ayrı bir şeydir. Nasıl bir şeye batmışsın ki bunlar arasında bulunan farkı göremiyorsun.

Başbakan; Genel Kurmay mı size bağlı siz mi Genel Kurmaya bağlısınız ?

MİT mi size bağlı siz mi MİT'e bağlısınız diye sormakta.

Vereceğim cevapları algılama kabiliyetin var mı merak ediyorum. Bizim kime bağlı olduğumuzu cümle alem bilmektedir. Biz Türk Milletine bağlıyız. Bizim Türk Milletinin dışında bir kuruma bağlı olmamız ne duyulmuş ne görülmüştür.

Şimdi ben sana soruyorum sen nereye bağlısın ? İmralıya mı yoksa Kandil'e mi bağlısın ?

Başbakan Erdoğan yaptığı pazarlıkların bedelini bir bir ödeyecektir. Başbakan'ın aklına birden bire merhum Başbakanlarımızdan Erbakan hoca gelmiştir. Sağlığında sırtından vurduğu Erbakan hocayı vefatı sonrası hatırlaması ne gariptir.

1993 yılı kasım ayında yaptığı bir konuşmada "benim memurum iişibni bilir" sözüyle rüşveti resmileştirmekle suçladığı Özal'ı anımsaması düşündürücüdür.

Beşar Esad'e bebek katili diyen ama bir adım ötesinde bu sıfatların Türk milleti tarafından verildiği cani başıyla görüşen Erdoğan yaptıklarının bedelini bir bir ödeyecektir. Başbakan'ın hatırına birden bire merhum başbakanımız Erbakan gelmiştir. yaşarken sırtından vurduğu Erbakan'ı bugün anması kendisi adına bir gelişmedir.

PKK'nın elinde silahla anayasa dayatması büyük sorunların önümüzde durduğunun işaretidir.

Süreç bu şekilde ilerlerle 1000 yılda yoğrulmuş milli kimlik bozulacak ve geri dönüş mümkün olmayacaktır.

Milli kimliğin ve bu kimliğin temelini oluşturan maddi manevi unsurlar yok edilmeye çalışılacak yerine nesli bitmiiş, küresel güçlere kurban verilmiş derme çatma bir sistem ortaya konacaktır.

Bu referandum Türkiye'nin varlığını oyladığı bir seçim olacaktır. Yakın gelecek bu kadar tehlikelere gebedir. Atılması planlanan adımlar anayasal bir suçtur. Hükümet iradesinin devleti dönüştürmeye yetkisi bulunmamaktadır. Bu yüzden PKK'lıların 5'erli gruplar halinde sınır dışına gidişini seyretmek suçtur ve uyarmak isterim ki bu sorumluluktan hiçbir kurum muaf olmayacaktır.

PKK'lıların sınır ötesine gidişini seyretmek termal kameralardan maç izler gibi tepkisiz kalmak suçtur, uyarıyorum ki bunların sorumlularından hesap sorulacaktır.

Milliyetçi hareket partisine teveccüh hızla büyümektedir. Yapılan kamuoyu araştırmaları asılsızdır ve milletimizin bize itimatı artmaktadır.

Spor Toto Süper Lig bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı tebrik ediyorum.

Kaynak: Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.