banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Akhisar Belediyespor Asger Sorensen Angelo Preciado Darıca Gençlerbirliği

Demokrat Parti, Urfa’da 5. Olağan kongresini gerçekleştirdi

Kongreye katılan DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, salonda zılgıtlarla karşılandı. Burada yaptığı konuşmasında Şanlıurfa önemli konulara değinen Uysal, özellikle tarımsal konularda ülkede yaşanan sorunlar ile Suriye’de yaşanan savaş için açıklamalarda bulundu. Ekonomik olarak ülkenin kötü noktada olduğunu aktaran Uysal, AK Parti iktidarına eleştirilerde bulundu.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Harran ilçesinde partililerden kendisine yöresel kıyafetler ile igal hediye edilmesinin ardından kentin yemeklerini övdü. Uysal, “Her yöremizin kendine has, kıyafetleri, yemekleri var. Urfa’mız şanslı tabi, bu kadar yeme-içme çeşitliliği Anadolu’nun diğer bölgelerinde yok açıkçası” sözlerine yer verdi. Kongre sonrasında onuruna verilen yemek ile son buldu.

KONGREDE TEK ADAY

Yapılan konuşmanın ardından partinin kongresine geçildi. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut Başkan Mustafa Polat, yine aday oldu.


Seçimin ardından Mustafa Polat yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim listesinde şu isimler yer aldı:

Ömer Karakeçili

Nazif Karagöz

Ali Elçi

Necmettin Kara

Abdulkadir Zorlu

Sinan Derin

Abdullah Aykın

Niyazi Polatkan

İshak Sultan

Bozan Avcı

Mahmut Karakeçili

Ramazan Fırat

Orhan Şulul

Levent Ateş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.