banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Demirtaş'tan çözüm süreci açıklaması


BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, '' Çözüm sürecinin ikinci aşamasının ilk resmi müzakeresini hükümetle gerçekleştirdik. Hükümet hazırlıkları olduğunu söylüyor. Önümüzdeki hafta kamuoyuna açıklayabilirler.'' dedi.

BDP Gençlik Meclisi’nin kuruluşuyla ilgili Diyarbakır’da basın toplantısı yapan BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, çözüm sürecinin ikinci aşamasının oluşmasından sonra hükümet ile görüştüklerini ifade etti.

'İLK RESMİ GÖRÜŞMEYİ YAPTIK'

BDP olarak, AK Parti ile değil hükümetle görüştüklerini dile getiren Demirtaş, "Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştük" dedi. Demirtaş, "Bugüne kadar çok sayıda görüşme yaptık. Çözüm sürecinin ikinci aşamasında ilk resmi görüşmeyi yaptık. İmralı’ya bu hafta sonu gitmeyi planlıyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.