banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Demirtaş yine çukur ve barikatları savundu

Diyarbakır Kayapınar Spor Kompleksi'nde düzenlenen DTK Genel Kurul Toplantısı'nda PKK'liler tarafından kazılan çukur ve barikatları sahiplenenHDP Eş Başkanı Salahattin Demirtaş,özyönetimin küçümsenemez olduğunu söyledi.

Merkez KayapınarSpor Kompleksi’nde yapılan DTK Genel Kurul Toplantısına HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, DBP Eş Başkanı Kamuran Yüksek, DTK Eş Başkanları Hatip Dicle, HDK Eş Sözcüleri Sebahat Tuncel ve Ertuğrul Kürkçü, Selma Irmak ve Sırrı Sürreya Önder ve parti delegeleri ile üyeler katıldı.

Genel kurulda bir konuşma yapan Demirtaş, PKK’liler tarafından şehirlerde kazılan çukur ve barikatları sahiplenerek, Kürt halkının göç etmesine neden olan çukur ve barikatın bir direniş olduğunu savundu.(Mustafa Kaynak - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.