banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Demirtaş çok kızdı: Barbar it sürüsü

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Irak'ta ilerleyişini sürdüren IŞİD'e Diyarbakır'dan sert çıktı. "Barbar it sürüsü" dediği IŞİD'e hükümetin, rehineleri bahane ederek ses çıkarmadığını iddia eden Demirtaş konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Erbil'e 40 kilometre uzaktalar. Halen dışişleri diyor ki, IŞİD'i aman kızdırmayın. Vahşetin bundan ötesi var mı? Elbette rehineler zarar görmesin, peki bu barbar it sürüsüne boyun mu eğelim? Her yerde IŞİD barbarlığına karşı direnişe davet ediyoruz. Ezidileri korumak bizimde boynumuzun borcudur. Gazze'den, Şengal'e kadar yer yer için direnişte olun. Sessiz kalmayalım. Türkiye hükümeti izleyebilir, halklar olarak biz seyirci kalmayalım. Bu barbarlık oraları bitirirlerse yarın her yerde vahşeti sergilerler. Şengal'i korumak kendi vicdanımızı korumak olduğunu anlamazsak kaybederiz. Adım adım bataklığa götürdüler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.