banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kökünü Kurutma Operasyonu Örenköy Köyü

Demirkol'dan Teşekkür.

AK Parti Şanlıurfa milletvekili aday adayı Fevzi DEMİRKOL, Şanlıurfa halkına teşekkür etti.

DEMİRKOL, yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

            AK Parti İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler Başkanlığı görevimden istifa ederek çıkmış olduğum milletvekili aday adaylığı sürecinde il, ilçe ve beldelerde bulunan parti teşkilatlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek şehrimizin problemleri hakkındaki görüş, öneri ve düşüncelerini aldım. Bu süreçte başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere dost ve yakınlarımın da yoğun teveccühleri ile karşılaştım.

Daha sonra yapılan temayül yoklamasında 285 oy alarak aday adayları arasında 2.sırada yer aldım. Bu başarı sadece benim değil, bana destek veren tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimindir.

Gelinen bu noktadan sonra takdir yetkisi AK Parti Genel Merkezinin olacağından çalışmalarım kapsamında başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere,  AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan İl Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize,  Merkez İlçe ve tüm İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Belde Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, AK Parti’li Belediye Başkanlarımıza ve Belediye Meclisi Üyelerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Disiplin Kurulu Başkanlarımıza  ve Üyelerimize, Parti İçi Hakem Kurulu Başkanlarımıza ve Üyelerimize, mahalle ve köy temsilcilerimize, tüm teşkilatımıza, muhtarlarımıza, ismini sayamadığım tüm dostlarıma gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum ” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.