banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Demirkol'dan 3 Aralık engelliler günü hatırlatması

 

Demirkol açıklamasında; "Nüfusumuzun yüzde 12'sini oluşturan engelli vatandaşlarımızın günlük hayatta karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak, kendilerine yetebilen bireyler olarak hayatlarını sürdürmek için gerekli olan her desteği sağlamak, sosyal devlet olmanın önemli bir gereği olduğu kadar AK Parti olarak bizim de temel hedefimizdir” dedi

Demirkol sözlerini şöyle sürdürdü; “engelli vatandaşlarımızın kendi kendilerine yetebilmeleri bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, bir meslek sahibi olup bu meslekte iş edinmeleri ve diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurup toplumun her alanına katılabilmeleri için Genel Merkez, İl ve İlçe teşkilatlarımız olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. Amacımız özürlü özürsüz bütün vatandaşlarımızı ayırmadan hak ettiği ya da ihtiyaç duyduğu hizmeti iyi bir şekilde alabilmesidir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.