banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

Demirkol’a bir seçim bürosu daha



Sayılı günlerin kaldığı mahalli seçimlerde Haliliye’de AK Parti adına seçim yarışına giren Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol gücüne güç katmaya devam ediyor. Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere iddialı girmesi beklenen Başkan Adayı Fevzi Demirkol’a bu akşam bir seçim bürosu daha açıldı.

Haliliye bağlı Bahçelievler semti 2. Sokakta AK Parti ve Başkan Adayı Fevzi Demirkol için açılan seçim bürosu yoğun ilgi gördü. Yüzlerce kişinin katıldığı seçim bürosu açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu ve Abdulkerim Gök’te katıldı.

Seçim bürosu açılışı öncesi selamlama konuşmaları yapıldı. Milletvekili Seydi Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, selamlama ve gündeme ilişkin konulara değinen birer konuşma gerçekleştirdi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu kurdele kesimi ile yapılarak vatandaşların hizmetine açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.