banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Demirkol; Yaşlılarımızı Unutmayalım

Yaşlılar Haftası dolayısıyla AK Parti Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol yaptığı açıklamada; “Yaşlısına sahip çıkmayan toplum ise yolunu bulamaz” diyerek AK Parti hükümetinin yaşlılara verdiği öneme değindi.

 

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Emin Demirkol tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi. “Birleşmiş Milletler ve Dünya Sağlık Örgütü verileri açık bir gerçeği ortaya koymaktadır. 21 yy. yaşlıların yüzyılı olacaktır. Bu gerçekten hareketle bütün toplumların çok boyutlu olarak kendi değerlendirmelerini yapmaları, önlemlerini almaları ve yaşlanma problemlerini sosyal hassasiyetlerle ele alarak bu yönde projeler geliştirmeleri gerekmektedir. Ülkemizde yaşlı nüfusumuz sürekli artmaktadır. Sosyal Devlet olmanın bir gereği olarak karşımıza çıkarmaktadır. Farkında olmalıyız ki çocuk olmadan genç, genç olmadan da yaşlı olunmaz. Yaşlısına sahip çıkmayan toplum ise yolunu bulamaz. Bu düşünceden hareket ile yaşlımıza sahip çıkmak, onların geçmişine yakışır şekilde hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak asli görevlerimizden olmalıdır. AK Parti Şanlıurfa Sosyal İşler Başkanı olarak, siyasi hayata başladığımız günden bu yana yaşlılarımıza özel bir ilgi gösterdiğimizi vurgulamak isteriz. Bu duygu ve düşüncelerle bütün yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, bir gün değil bir ömür boyu saygı ve sevgiyle anılmalarını diliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.