banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Demirkol, Meclis üyeleriyle kahvaltıda buluştu

Kahvaltıda, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç ta hazır bulundu. 

Kahvaltı sonrasında kısa bir açıklama yapan Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, geçtiğimiz ay sonu gerçekleşen AK Parti Olağan kongresi için gittikleri Ankara’da ne gibi çalışmalar yürüttükleri konusunda fikir alışverişinde bulunup, gerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve gerekse Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’ndan aldığımız mesajları konuştuklarını söyledi.

İnsana hizmeti istişare ile gerçekleştireceğiz
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır” hadis-i şerifinin gereğini yerine getirmeye çalıştığını belirten Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, “Bizler, Haliliye ilçemiz ve insanlarımız için neleri nasıl yapabileceğimiz konusunda düzenli istişare etmemiz gerektiğini dile getirdik. Zira Ankara’dan aldığımız mesajlar da bu yönde. Çünkü genel merkezde de yapılan çalışmalar birçok istişareler sonucu gerçekleştiriliyor. İstişarenin önemine bizlerde inanıyoruz ve yapacağımız her hizmeti istişareler sonucunda gerçekleştireceğiz” dedi.
Haliliye Belediye Meclis üyelerinden Halil Yetkin de, Başkan Demirkol ile birlikte Ankara’da beraber olduklarını, Milletvekillerimizden A.Emin Önen ile de bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunduklarını, inşaallah hayırlı hizmetlere imza atacaklarına inandıklarını belirtti.

Demirkol Adli Yıl açılışında
Daha sonra Adli Yıl açılışı nedeniyle Adliye binasında düzenlenen törene katılan Başkan Fevzi Demirkol, Vali İzzettin Küçük, Baş Savcı Mehmet Ademoğlu, BARO Başkanı Av.Ali Fuat Bucak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Av. İ.Halil Kızılelma, Harran Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İ.Halil Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Kılıç, Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı ile bir süre sohbet etti.

Demirkol, iş yeri açılışında
Başkan Demirkol, daha sonra Bahçelievler Mahallesinde bir iş yerinin açılışına katıldı.
Açılışta da kısa bir konuşma yapan Başkan Fevzi Demirkol, bir süre iş yerini gezip sohbet ettikten sonra, Şanlıurfa için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.