banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Emir Preldzic 4 Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

Demirkol Çalışmalarını Hızlandırdı VİDEO

Başkan Aday adayları ve encümen adayları ile esnaf ziyaretine çıkan Demirkol, destek istedi.

30 Martta yapılacak olan mahalli seçimlerde AK Parti Adına Haliliye Belediye Başkan Adayı olan Fevzi Demirkol, seçim çalışmaları kapsamında bugün esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 10 gün gibi az bir sürenin kaldığı yerel seçimlerde Şanlıurfa’da birinci ilçe çıkmak isteyen Başkan Adayı Fevzi Demirkol bu anlamda ziyaret ettiği esnaftan güçlü bir destek istiyor.

Haliliye bağlı Hamidiye Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, Abdulkadir Karahan Caddesi, Bahçelievler ve Atatürk bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, hem sorunları dinledi hem de destek talebinde bulundu.

Başkan Adayı adaylarına ve encümen adaylarına teşekkürlerini ileten AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol, ‘Kapı kapı dolaşarak el ilanlarımızı dağıttık, esnafın ilgisini gördük. Esnafın meselelerini sıkıntılarını dertlerini dinledik ama dert derken çok şükür dertleri yok. Ufak tefek uygulamalardan gelen eksiklikler, istediklerini taleplerini basit bir iki, değişiklikler esnafımızın işini kolaylaştıracak. Ve bize vermiş oldukları destek için hem aday adaylarımıza hem de bölgedeki esnafımıza, Tüm Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum.'dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.