banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

DEMİRKOL, BAHÇELİEVLER BÖLGESİNDEKİ ESNAFI ZİYARETİ ETTİ

 Vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyen Başkan Demirkol, yapılan çalışmalar hakkında da bazı bilgiler verdi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Halil Yetkin, AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve teşkilat üyeleriyle birlikte Bahçelievler Bölgesi’ndeki mahallelerde incelemeler yaptı. Sultan Fatih, Şair Şevket, Bahçelievler ve Mimar Sinan mahallelerinde yapılan çalışmaları denetleyen Başkan Demirkol, beraberindekiler ile birlikte esnafı da ziyaret ederek talepleri dinledi. Başkan Demirkol, gelen taleplerin çözümü için ise gerekli müdürlere talimat verdi.

 

Yapılan gezi ve incelemelerle ilgili açıklama yapan Başkan Fevzi Demirkol, yapılan çalışmaları ve eksik kalan kısımları gördüklerini ifade ederek, “Bahçelievler Bölgesi’ndeki mahallelerimizde esnaf ziyareti yaptık. Bu vesileyle belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde incelemiş olduk. Bunların sonuçlarını ve eksik kalan kısımlarını gördük. Halkımızın seçim dolayısıyla teveccühü gayet güzel, bu teveccüh 1 Kasım’da sandıklara yansıyacak. 1 Kasım’da inşallah Şanlıurfa ve özellikle Haliliye, yine eski günlerine kavuşacak. Yine Haliliye inşallah birinci olacak diye düşünüyoruz. Halkımızın bu yöndeki teveccühü için teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle bize refakat ettikleri için teşkilatımıza, belediye meclis üyemize, milletvekili adayımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.