banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Demirkol, Ankara'da Şanlıurfalılar Gecesine Katıldı.


AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Fevzi DEMİRKOL,   1 Nisan 2011 tarihinde Ankara’da yapılan Ankara Şanlıurfalılar Derneği ve Siverekliler Derneği tarafından tertiplenen geceye katıldı. Ankara Şanlıurfalılar Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman SANLI’nın açılış konuşması ile başlayan gecede  Fevzi DEMİRKOL misafirlere hitaben bir konuşma yaptı.

DEMİRKOL konuşmasına bu güzide topluluğu bir araya getiren Şanlıurfalılar Derneği ve Siverekliler Derneği Başkanlarına ve yöneticilerine teşekkür ederek başladı. Şanlıurfa dernekleri tarafından değişik illerde yapılan bu tür etkinliklere geçmiş yıllarda da katıldığını, bu yıl ise ilk defa siyasi bir kimlikle burada bulunduğunu ifade eden DEMİRKOL, bu ortamda bulunan topluluk zaten benim için yabancı değil. Acı ve tatlı günlerine iştirak ettiğim dostlarımdır.  Bu gecenin avantajı,  dostlarımın hepsini  bir arada görmüş olmamdır dedi.

DEMİRKOL, gecenin sonunda yapmış olduğu konuşmasında  şu ifadelere yer verdi: “Şanlıurfa’nın sıkıntıların biliyorum değil yaşıyorum. Sıkıntıların, sıkıntı haline dönmeden ihtiyaç halinde iken tespit edecek durumdayım. İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir sözünden hareketle halkımızın yıllarca hizmetinde oldum. Daha etkili hizmet etmek için yetkili olmak istiyorum. Siyaset, insanlara hizmet ederek insanları kazanma sanatıdır.” dedi.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.