banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Demirkol ailesi ile birlikte oyunu kullandı.‏



Haliliye bölgesinde ikamet eden AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ve ailesi, bugün öğleden sonra Haliliye bölgesinde bulunan Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesine giderek oylarını kullandılar.

Şanlıurfa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 1280 nolu sandıkta Eşi Adile Demirkol, Kızı Nezire Demirkol ve oğlu Nihat Demirkol ile sandık başına giden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, burada ailesi ile birlikte oylarını kullandılar.

Oyunu kullanan Demirkol daha sonra bir açıklama yaparak; ’30 Mart yerel seçimlerinin memlekete hayırlar getirmesini dileyerek diğer seçilecek olan başkanlarına da başarılar diledi.

Oylarını kullandığı İmam Hatip Lisesi ve Haliliye bölgesindeki bir çok okulu ziyaret eden Başkan Adayı Fevzi Demirkol, sandık başkanlarıyla ve vatandaşlarla bir süre görüştü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.