banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Demirel: Büyükşehir Başkanlığına Sabri Yetim getirilsin!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in 1 Kasım seçimlerinden aday adayı olması için istifa etmesinden sonra Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanının kim olacağı tartışılmaya başlanınca STK’lardan başkan önerisi geldi.


Sitemize özel açıklamalarda bulunan Gıda Toptancılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel, Celalettin Güvenç'in almış olduğu karar hakkında ve Urfamız için hayırlı olmasını diledi.

Devlette süreklilik esas olduğunun altını çizen Gıda Toptancılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel; Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesini yönetebilecek, Urfanın evladı, hukukçu olan Av. Sabri Yetim’in seçilmesinden yanayız. Gerek Karaköoprü’deki çalışmaları ve gerekse büyükşehir belediyesindeki çalışmaları verilecek Başkanlık görevini en iyi şekilde sürdüreceğine olan inancım tamdır" diye konuştu.

Kaynak: www.balikligol.com 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.