banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Davutoğlu balkondan diğer partilere çağrı yaptı

İşte Başbakan Davutoğlu'nun merakla beklenen balkon konuşması;
Aziz dava arkadaşlarım. Sizin bu coşkunuz dahi tam bir demokrasi şölenidir. Teşkilatımıza selam olsun. Güzel bir günün akşamında hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Aziz milletimizi bu seçim gününde tebrik ediyorum. Her arkadaşımıza selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.
YÜCE MİLLETİMİZİN KARARI HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR
Biz hep milli irade dedik hep milli irade demeye devam edeceğiz. Aziz milletimizi bir seçimi daha başarı ile gerçekleştirdikleri için tebrik ediyoruz. Milletimizin kararı en üst karardır, milletimizin kararı nihai karardır. Bu karara saygı bütün siyasi partiler için, bütün taraflar için bir zarurettir. Buradan AK Parti'nin demokrasi makamından, balkonundan sesleniyorum. Yüce milletimizin kararı her şeyin üstündedir ve o kararın gereği her şartta yerine getirilecektir.

HAMDOLSUN 11. ZAFERİMİZİ KAZANDIK
Hiç bir zaman eğilmedik hiç bir zaman eğilmeyeceğiz. Arkasında tarih, millet olan eğilmez. Biz milletten geldik millet ile yürüyoruz. AK Parti teşkilatına teşekkürlerimiz sunuyorum. Bir ahlak abidesidir AK Parti. Biz hep zaferle çıktık. Şimdi de hamdolsun 11. seçiminde birincisi AK Parti'dir.
AK PARTİ BİR KEZ DAHA DESTAN YAZMIŞTIR
Şimdi bu gece tekrar 'Bismillah' diyoruz. Bir an bile milletten ayrı düşmeyeceğiz. Bizim için dönemler değil asırlar önemlidir asırlar. Bu gün AK Parti bir kez daha destan yazmıştır. Büyük mesajlar için teşekkür ediyorum. Hep beraber kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye uğramadan devam edecektir inşallah.
AK Parti bu seçimin galibi ve de birincisidir. Kimse kaybettiği seçimden zafer çıkarmaya kalkmamalıdır. 76 ilde vekil çıkardık, 56 ilde birinci olduk, 6 bölgede birinci olan parti AK Parti'dir.

MİLLETİMİZ RAHAT OLMALIDIR
Milletimiz rahat olmalıdır. 12-13 yılın sınavlarından, zorlu süreçlerinden geçmiş AK Parti kadroları bu ülkede istikrara, huzura zarar verilmesine asla izin vermeyecektir. Bu milletin geleceğinin teminatı AK Parti'dir, AK Parti olmaya devam edecektir. Bu neticelerden hareketle herhangi bir çevre, kriz senaryoları üzerine yatırım yapmaya kalkarsa; bilsin ki AK Parti'nin iman dolu, azim dolu, kararlı kadroları dimdik ayaktadır, ayakta olacaktır.

Demokratik süreçler içinde, ülke yönetiminin herhangi bir zaafa uğramaması, ekonomimizin istikrarının bozulmaması ve kardeşliğimize herhangi bir sekte vurulmaması için gereken her türlü adımı atacak, alınacak olan her türlü tedbiri alacağız, kimsenin bundan şüphesi olmamalıdır.Buradan bütün teşkilatlarımıza sesleniyorum hepinizi tebrik ediyorum ve gözlerinizden öpüyorum. Allah sizlerde razı olsun.
DİĞER PARTİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYORUZ...
Küçük hesaplarla yenilgiler üzerinden zafer üretmeye kalkmamalılar. Biz kendi değerlendirmemizi yapacağız. Herkes kendi değerlendirmesini yapmalıdır. Türkiye'de istikrar ve huzur içinde yeni bir sivil anayasa yapımı konusunda, 12 Eylül Anayasası'nı artık tarihe gömmek konusunda bütün partilere tekrar çağrı yapıyoruz. Özgürlükçü, insan onuruna dayalı, geleceğe ve istikbale bütün gençleri iyi şekilde hazırlayan 'yepyeni bir anayasa için harekete geçelim' diye çağrıda bulunuyoruz.
Artık Türkiye'de darbe ve vesayet kültürü asla olmayacak. Bundan sonrada her şekli ile bilisin ki AK Parti millet için en doğru olanı yapamaya devam edecektir.
Kaynak : Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.