banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Danışma meclisinde konuşan Eğilmez'den teşekkür
Divana AK Parti Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ ve AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik seçildiler.

 

Toplantı İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başladı. Danışma meclisi İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, Karaköprü Belediye başkanı Nihat Çiftçi, İl Başkan yardımcılar, Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanlar ve teşkilat üyeleri katıldı.



Söz alan AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Abdülgani Alkış çalışmalarını anlattı. Alkış; Teşkilatların başarılı olması için mahalle temsilcisinden, Genel Merkeze kadar tüm birimler arasında koordinasyon sağlanmalı, eğer kopukluk olursa parti için ciddi sıkıntılar ortaya çıkar. Parti olarak çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Üye sayımızı yüzde yüzün üzerine çıkardık. Mahalle ve köy temsilcilerimizle toplantılar yapıyoruz. İlk olarak Muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir toplantı yaptık. Görüş alış verişinde bulunduk. Bundan sonra her ay düzenli olarak toplantılarımız sürecektir” dedi.



Daha sonra kürsüye gelen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise teşkilatlanmanın önemine değinerek; “Danışma Meclisi Toplantıları aile içidir. Burada toplanarak sorunlarımızı, eksiklerimizi, tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Her ay Belediye Başkanlarımız ile bir ilçede toplantı yapıyoruz. Bu ay Birecik’te yaptık, akabinde ilçe danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdik. Bundan sonra her yaptığımız toplantının ardından o ilçede danışma meclisi toplantısını gerçekleştireceğiz” dedi. AK Parti Bölge Koordinatörü Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca’nın katılımı ile İl Başkanlığı temayül yoklamasına katılan teşkilat üyelerine teşekkür eden Başkan Eğilmez; “Herkes demokratik bir şekilde görüşlerini açıkladı ve katılım sağladı çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. Toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.