banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Cumhurbaşkanı Gül Harran Üniversitesinde
Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu tarafından Feyzullah Efendi konağında karşılanan Cumhurbaşkanı Gül, Üniversite tarafından yapılan ve güneş enerjisi ile çalışan GAP-CAR adı isimli otomobili inceledi.
Feyzullah Efendi konağında Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’dan brifing alan Cumhurbaşkanı Gül Üniversitenin şeref defterini imzalayarak Üniversitenin Osmanbey yerleşkesini çok beğendiğini ifade ederek, çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı Faruk Çelik, in de aralarında bulunduğu milletvekilleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ayrıca Rektör Mutlu tarafından, 1992 yılında Harran üniversitesinin kurulmasına ilişkin TBMM’ne kuruluş önergesi listesinde dönemin Şanlıurfa milletvekilleriyle birlikte Sayın Cumhurbaşkanı Kayseri milletvekili iken imzaladığı meclis tutanağı takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.