banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Erdoğan'dan çok sert açıklama: Bu ihanetin bedelini ağır ödeyecekler

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda darbe teşebbüsüne ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir. Bu ihanetin bedelini ağır ödeyecekler.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda darbe teşebbüsüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan ayrıldıktan sonra kaldığı oteli bombalamışlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: “Buraya gelmeden önce farklı bir yerdeydim, Marmaris'te. Ve ayrıldığım yerde de hemen arkamdan oraları ne yazık ki aynı şekilde bombalamışlar. Herhalde bizim hala orada olduğumuzu zannediyorlardı ve buraya gelişimizi de herhalde takip edemediler. Şimdi yaptıkları iş bu. Aynı şekilde devletin kurumlarına, Milli İstihbarat Teşkilatına, Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa ve benim şu anda genel sekreterimi alıp götürdüler. Ne oldu, ne yapacaksınız siz benim genel sekreterimi alıp götürmekle. Genelkurmay Başkanımızın şu anda durumunu bilemiyorum'

Paralal yapılanma silahlı kuvvetlerimizin içinde de, devletin diğer kurumlarında da yer bulmuş, her türlü kılığa girmiş bugüne kadar gelmiştir. Şu anda yapılan hareket bir ihanet hareketidir. Bu ihanetin bedelini ağır ödeyecekler.

Onlar hangi yola başvururlarsa başvursunlar, biz bu yola başımızı koymuşuz. Her olanda hayır vardır anlayışından hareketle bu olay silahlı kuvvetlerimizin temizlenmesine vesile olacaktır. YAŞ öncesinde böyle bir adım atılmış olması manidardır. Birileri ne olacağını çok iyi kestirdiler ve böyle bir adımı attılar. Türkiye eski Türkiye değildir."

"Her olanda bir hayır vardır"

"Her olanda bir hayır vardır" anlayışı içinde hareket edeceklerini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yani burada milletin oylarıyla iş başına gelmiş olan bir hükümete, milletin oylarıyla iş başına gelmiş, Anayasa'nın ifadesiyle başkomutan olarak Tayyip Erdoğan'ı hazmedemeyişleri, bu iş onlar için bitiş olmayacak, onlar hangi yola başvururlarsa vursunlar, şunu bilmelerini özellikle istiyorum ki, biz bu yola, bu kutlu davaya başımızı koymuşuz, buraya biz canımızla, kefenimizle bu yola çıkmışız. Her olanda hayır vardır anlayışından hareketle de eninde sonunda şu anda bu çıkış, bu hareket Allah'ın bize büyük bir lütfu. Niye büyük bir lütfu? Çünkü bu, tertemiz olması gereken Silahlı Kuvvetlerimizin temizlenmesine vesile olacak olan bir harekettir." (İLKHA)

 

Kaynak: http://www.ilkha.com/haber/38733/cumhurbaskani-erdogan-bu-ihanetin-bedelini-agir-odeyecekler

Anahtar Kelimeler:
ErdoğanDarbe Girişimi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.