banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Cumhur İttifakın Adayı Özyavuz'dan İlk açıklama

AK Parti'nin de destekeğiyle Harran İlçesi için aday gösterilen MHP Harran ilçe belediye başkan adayı Mahmut Özyavuz, bir teşekkür mesajı yayınlayarak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve  Harran halkına teşekkür etti.

İŞTE ÖZYAVUZ'UN YAYINLADIĞI TEŞEKKÜR MESAJI:

"TEŞEKKÜRLER
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleri ile tekrar aday gösterildiğimiz Harran Belediye Başkanlığımızın Cumhur İttifakı kapsamında desteklendiği Sayın Cumhurbaşkanımızca ilan edilmiştir.

Sayın Genel Başkanımızın takdirleri, 
Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleri, değerli hemşehrilerimin teveccühleri ve Allah'ın lütfü ile, ömrümüzü adadığımız Harran'nımıza ve büyük Türk milletine daha güçlü olarak daha güzel hizmetler gerçekleştirmeye hazırız.

Bizlere olan güvenleri ve desteklerinden dolayı; 
Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Değerli Harranlı hemşehrilerime teşekkür ederim.

CUMHUR İTTİFAKIMIZIN 
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı
Sayın Zeynel Abidin Beyazgül'ü tebrik eder, 
başarılar dilerim.

MAHMUT ÖZYAVUZ 
HARRAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI"

MAHMUT ÖZYAVUZ KİMDİR?

Mahmut Özyavuz, 1986 yılında Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde tamamlayan Özyavuz, 12 Nisan 2012 tarihinde seçildiği Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Harran İlçe Başkanlığı görevini 30 Ağustos 2013 tarihinde tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.