banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO Strandberg

Cumhur ittifakın adayı Mahmut Özyavuz Harran'da Miting Düzenledi

Cumhur ittifakından belediye başkan adayı olduğu söylenen Mahmut Özyavuz, Harran’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Özyavuz, daha öncede Harran’da Türkiye birincisi olan MHP ‘yi  bu defa ittifakla Türkiye birincisi yapacağını söyledi.

Özyavuz, 85 bin 319  Harranlı ’ya Söz Verdi

Yaşının da genç olmasıyla Harran gençliği içerisinde popüler olan Mahmut Özyavuz, Harran gençlerinden büyük destek gördü. Gençler için  tüm Harran halkı için ne gerekiyorsa onu yapacağını da vurguladı. Genç başkan meydandaki coşkulu kalabalığa seslenerek ; "Allah’ın izniyle 85 bin 319 Harranlı kardeşimin belediye başkanı olacağım. Herkesin emrinde olacağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Dedi Gençler için tüm Harran halkı için ne gerekiyorsa onu yapacağım" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.