banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Coşkuyla Karşılanan Menderes Atilla Adaylı Olacağını Açıkladı

Resmi sosyal medya hesabında Erdoğan’la Fotoğrafları yerinde duran Menderes Atilla, İlçeye girişte kendisini karşılayan kalabalığa seslenerek; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan muhabbetlerinin asla bitmeyeceğini açıklayarak kendilerine iftira atan Ak Partinin içindeki kriptocuları Allah'a havale ettiğini belirtti.
Zulme uğradıklarını dile getiren Atilla; “Ancak zulme sessiz kalmayacağız. Ceylanpınar'ı 4,5 yılda yeniden imar ettik. Ceylanpınar'a ne kadar hizmet etsek azdır. İnşallah 31 Mart akşamı zafer yine Ceylanpınarlıların olacaktır” diyerek yeniden aday olacağı açıkladı.
İşte Atilla’nın O Açıklamaları:

Benim için ırkçıdır demişler. İftira atmışlar. Bizler hiç bir zaman ırkımızla öğünmedik. Bizler ancak ve ancak Hz. Muhammed'in ümmeti olmaktan şeref duyduk. Bugün bizleri bağrına basan, bizleri dün olduğu gibi bugünde yalnız bırakmayan değerli Ceylanpınar halkına teşekkür ederim. Biz birlikte güzeliz, biz birlikte Ceylanpınar'ız
İnananlar asla pes etmez.

Ne biz Ceylanpınar'dan vazgeçtik ne de Ceylanpınar bizden Yıllarca söyledik, bir kez daha yüksek sesle söylüyoruz! Bir sevdadır Ceylanpınar, Harikasın Ceylanpınar, Muhteşemsin Ceylanpınar. Zulme uğradık. Ancak zulme sessiz kalmayacağız. Ceylanpınar'ı 4,5 yılda yeniden imar ettik. Ceylanpınar'a ne kadar hizmet etsek azdır.
Zafer yine Ceylanpınarlıların olacaktır
1950'den bu yana Ceylanpınarlılar bizleri yalnız bırakmadılar. Dün olduğu gibi bugünde bizi bağırlarına bastılar. İnşallah 31 Mart akşamı zafer yine Ceylanpınarlıların olacaktır.
Genel Merkezi Yanlış Bilgilendirdiler
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan muhabbetimiz asla bitmeyecektir. Ancak bizlere iftira atan Ak Partinin içindeki kriptocuları Allah'a havale ediyorum. AK Parti genel merkezine de kızmıyoruz çünkü onlarda yanlış bilgilendirildiler.

DEMOKRAT PARTİ’DEN ADAY OLACAK
Edinilen bilgilere göre AK Parti’den aday gösterilmeyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Demokrat Parti çatısı altında seçimlere girecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.