banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

Çömez, İngiltere'ye sığındı!

Ergenekon davasından hakkında yakalama kararı olan eski Ak Partili Turhan Çömez İngiltere'den 5 yıllık sığınma hakkı aldı
INTERPOL DOSYAYI BEKLETİYOR
Haziran 2008'de yurtdışına çıktıktan sonra bir daha Türkiye'ye dönmeyen Çömez'in firari kabul edilmesi üzerine İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi 24 Mayıs'ta uluslararası arama kararı çıkartmıştı. Adalet Bakanlığı da bu karara dayanarak kırmızı bülten talebini Interpol'e iletmişti. Ancak Interpol dosyayı 2 ay geçmesine rağmen sonuçlandırmadı.
DOKTORLUK İÇİN UĞRAŞIYOR
Bu gelişmeler yaşanırken, Çömez'in 8 Kasım 2010'da İngiltere'den sığınma hakkı aldığı anlaşıldı. Londra'da yaşayan Çömez'in, doktorluk yapabilmek için ilgili kuruluşlarla temasa geçtiği de öğrenildi. Ak Parti'de Genel Başkan Özel Kalem Müdürlüğü ve Danışmanlığı yapan Çömez, Nisan 2008'de partiden ihraç edilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.