banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Çocuk bu protokol dinlemez!..

Karaköprü Gençlik Merkezi açılışına küçük çocuk damgasını vurdu.

Devlet Bakanı Faruk Çelik, konuşmak için kürsüye çıkınca, protokolde boş kalan yerine küçük bir çocuk geçti oturdu. Vali Nuri Okutan ile AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez arasına oturan küçük çocuk, Eğilmez’den masa üzerinde duran suyu istedi. Başkan Eğilmez suyu çocuğa verdi.

Biraz dinlenip suyu da alan çocuk tekrar karşıda oynaşan çocukların arasına döndü.

 

Şanlıurfa Valiliğinin öncülüğünde SODES'in desteğiyle yapılan Karaköprü Gençlik Merkezi'nin açılış törenine Devlet Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Harran Üniversitesi Rektörü İ Halil Mutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, DSİ 15. Bölge Müdürü Sait Umucu, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilemez, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ve vatandaşlar katılmıştı.

www.balikligol.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.