banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

ÇİFTÇİ: “KIRSAL MAHALLELERİMİZİ TOZDAN VE ÇAMURDAN KURTARACAĞIZ”


Karaköprü ilçesine bağlı Kızlar Mahallesinde Karaköprü Belediyesine bağlı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri stabilize yol çalışması başlattı. Ekipler, ilk olarak yolları temizliyor ardından ise stabilize malzeme döküyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, beraberinde Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleri ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

Bugüne kadar 8 kırsal mahallenin stabilize yolunu bitirdiklerini belirten Başkan Çiftçi; “Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tüm kırsal mahallelerimizin planlamasını gerçekleştirmiş durumda… Bugüne kadar da yapılan çalışmalar sonucunda 8 mahallemizin yollarını bitirdik. Sırayla gidiyoruz. Bu dönem tüm kırsal mahallelerimiz ve mezraları dahil hepsinde malzeme serimini bitireceğiz” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: “SEMT SAHALARININ TEMELLERİNİ ATACAĞIZ”

Kırsal mahallelerde toplu taşıma yapılan okullarda semt sahalarının temellerinin önümüzdeki günlerde atılacağının müjdesini veren Başkan Çiftçi, “Kırsal mahallelerimizde 21 tane taziye evi ve muhtar evinin ihale işlemlerini bitirdik. Onların temel atma törenlerini yapıyoruz. Toplu taşımalı eğitimin yapıldığı okullarda ise gençlerimiz için semt sahaları yapıyoruz. Semt sahalarının ihale işlemini bitirdik. Önümüzdeki günlerde de temel atma törenlerini yapacağız. Karaköprü ilçesi olarak, Karaköprü Belediye başkanlığı şunu planlıyor. Kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarını, yol iyileştirmelerini, köy içi düzenlemelerini ve yine orada yaşam standardını yükseltebilme noktasında projeleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

 “HERKESE ADİL VE EŞİT BİR ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

“Kırsal mahallelerimizi toz ve çamurdan kurtaracağız” diyen Başkan Çiftçi şunları söyledi: “Kırsal mahallelerimizi tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Onlarında güzel bir şekilde yaşamaları hakkı…  Bizim amacımız herkese eşit mesafede, adil bir şekilde hepsinin hizmetini görmektir. AK Parti’nin Ak Belediyelerine de yakışan budur”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.