banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber urfahaber Rogers Kassım Mato Nebil Dirar robotik otomasyonlarla maksimum verime ulaşacak

Çiftçi, Çalışmalarımız çözüm odaklı olacak

Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Çiftçi'nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Büyükşehir Belediye ve ilçe belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi konuşan Başkan Nihat Çiftçi, ilk acil eylem planının tüm Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve personelin acil olarak sahaya inmesini sağlamak olduğunu söyledi.

İkinci acil olarak şehrin genel bir fotoğrafını çekmek olduğunu ve tüm ilçeleri ziyaret edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi, söz konusu fotoğrafı İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve meclis üyeleri ile çekeceklerini kaydetti.

Üçüncü eylem planı olarak ta halkla bütünleşeceklerinin altını çizen Başkan Çiftçi, alınan bu eylem planlarının zaman kaybetmeden her biri bir birinden önemli bu çalışmaların hayata geçmesi için çalıştıklarını ifade etti.

Toplantıya katılan her kişinin alınacak olan kararlarda etkili olacağını belirten Başkan Çiftçi, şunları kaydetti.

"Bizim çalışmada bir bütünlük sağlamamız lazım. Sadece talebe dayalı bir belediyecilik hizmeti başarıya ulaşması mümkün değil. Plan ve programa dayalı bir belediyecilik hizmeti başlatmamız gerekiyor. Ama bu talebi arka plana atacağımız anlamına gelmiyor. Çalışma programın içinde taleplerin de karşılanması girecek. O zaman ilk önce yapmamız gereken nedir tabi ki temsilcilerimizin ve vatandaşın talebini alarak toparlayıp bir plan çerçevesinde olaya girmektir. çerçeveyi iyi çiziyoruz onu söylemek istiyorum.

AK Parti İl Başkanı Beyazgül ise yeni bir döneme girdiklerini ve her yiğidin bir yoğurt yiyişi olduğunu hatırlattı. Birlik ve beraberlik içinde Şanlıurfa'ya en iyi hizmeti sunmak için güçlü bir şekilde çalışacaklarını kaydeden Beyazgül, şunları söyledi:

"Bugüne kadar yapılanların üzerine yeni hizmetler koymamız gerekiyor. Şanlıurfa'nın hizmet anlamında menfaati söz konusu ise gerisi teferruattır. Bizler bu ilin siyasi temsilcileri olarak üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Ben hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür ederim."
Toplantı meclis üyelerinin yapılacak olan çalışmalarla ilgili görüşlerini tek tek belirtmeleriyle devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.