banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

CHP'nin küfürbazı, Tayyar'dan özür diledi

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Gazeteci Şamil Tayyar’a twitter üzerinden küfür eden CHP Tokat Milletvekili Orhan Düzgün, özür diledi.

İkili arasındaki kavgayı, Şamil Tayyar’ın PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ile ilgili “PKK CHP'li Huseyin Aygün'ü misafir etmiş! Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez! “ şeklindeki twit başlattı.
Bu twit üzerine CHP’li Düzgün, Şamil Tayyar’a “Er yada geç biz de ananı misafir edeceğiz’ diye cevap yazdı. CHP’li Düzgün’ün Şamil Tayyar’ın annesini de hedef alan bu twiti, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki aldı. Tayyar’ın bu küfüre nasıl bir karşılık vereceği merakla beklenirken CHP’li vekil özür diledi. Tayyar’ın annesine küfür içeren twitini silen Düzgün, bir de özür twiti attı. Şamil Tayyar ile ailesinden özür diledi.
İşte o özür twiti;
orhan düzgün ‏@orhanduzgun60
Arkadaşım Hüseyin Aygünün kaçırılmasından dolayı yaşadığım anlık bir öfkeyle kullandığım cümle adına Şamil Tayyar ve ailesinden özür dilerim.
İŞTE ŞAMİL TAYYAR'IN CHP'LİLERİ ÇİLEDEN ÇIKARAN TWİTİ VE ORHAN DÜZGÜN'ÜN KÜFÜRLÜ SÖZLERİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.