banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

CHP'li Prof. Toprak'tan AK Parti'ye övgü dolu mesajlar
CHP'nin yeni yüzlerinden Parti Meclisi Üyesi Prof. Binnaz Toprak'tan AK Parti'ye övgü dolu mesajlar

CHP'nin yeni isimlerinden Prof. Binnaz Toprak, Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun tersine "AK Parti döneminde zenginlik arttı, ekonomi büyüdü ve rezillikten kurtuldu" dedi

Toprak, başta Kılıçdaroğlu olmak üzere partililerin 'kriz aşılamadı, halk yoksullaştı' söylemlerinin tam aksine bir çıkış yaptı.

Haberturk.com internet sitesine konuşan Prof. Toprak, hükümetin ekonomiyi iyi yönettiğini ve zenginliğin arttığını söyledi.

AK Parti'nin 8 yıldır nasıl iktidarda olduğuna ilişkin soruyu yanıtlayan Toprak, "Buradaki en büyük faktör ekonomidir.Bu ekonomi politikalarını AK Parti başlatmadı, daha önce başladı. AK Parti çok akıllı davrandı ve o politikaları devam ettirdi.2002'de devraldıklarında daha önceki birçok hükümetin yaptığı gibi popülist politikalara girişip, parayı har vurup harman savurup ekonomiyi rezil bir hale getirmediler" dedi.

ZENGİNLİĞİ ARTIRDILAR

Anadolu sermayesinin AK Parti döneminde güçlendiğini anlatan Toprak, "Kişi başına düşen gelirin artması ve zenginliğin artması bir gerçektir. Çünkü Türk halkının en büyük sorunları her seferinde, bütün araştırmalarda ekonomi kökenli çıkıyor. Krize rağmen ekonomi büyüdü, hükümet göstergeleri kötü götürmedi" diye konuştu.

'8 aydır yoksul sayısı artıyor' diyor

Geçen yıl Mayıs'ta CHP'nin 7'nci Genel Başkanı olarak koltuğa oturan Kemal Kılıçdaroğlu 8 aydır her mitingde ve her toplantıda halkın bu dönemde daha da yoksullaştığını öne sürüyor. Kılıçdaroğlu, yoksul sayısının arttığını krizin de reel sektörde sürdüğünü iddia ediyor.

'Eksen kayması Türkiye'nin lehine'

Bahçeşehir Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Toprak, siyasete girmeden önce de AK Parti'nin bazı politikalarından övgüyle söz etmişti. "AK Parti'nin başarılı icraatleri yadsınamaz" diyen Toprak, ordunun siyasetten uzaklaştırılması, kız çocuklarının eğitimi, kadına karşı şiddetin önlenmesi gibi politikaları desteklemiş, "Eksen kayması Türkiye'nin uluslararası arenadaki önemini artırdı" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.