banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

CHP'li Paydaş, Şanlıurfa köy gibi

CHP Şanlıurfa İl Başkan Vekili Aydın Paydaş parti il binasında saat 12.30’da elektrik kesintileri ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasında ilk önce Basın camiasının Bayramını kutlaması ile başlayan açıklamasında şunları söyledi… “GAP'ın Başkenti olarak adlandırılan Şanlıurfa'da son günlerde sık sık görülen elektrik kesintileri , voltaj düşmesi ve yükselmesi, hatlarda meydana gelen arızalar mübarek Ramazan ayında halkımıza çile çektirmektedir” diyen Paydaş, “İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında 50 derece sıcaklıkta kesilen elektrikler halkımızı etkilediği gibi, bütün ev ve iş yerlerinde arızalar meydana gelmiş, yüzlerce iş yerinde elekronik eşyalar kullanılamaz hale gelmiştir…

 

“Yazın sıcağında, kışın soğuğunda adeta kaderimiz olan elektrik kesintilerine neden bir çözüm bulunamıyor. Hükümet tarafından gönderilen 23.5 Milyon Tl enerji yatırımı nereye harcandı. Enerji yatırımı için gönderilen bu paralar nasıl ve kim? Tarafından harcandı, kamuoyuna bilgi verilmelidir”

 

“Şanlıurfa cezaevinde diri diri yanan 13 Vatandaşımızın yanmasının ardından Hükümet yetkilileri en kısa sürede olayların neden kaynaklandığını, kimlerin suçlu olduğunu, ve sorumlular hakkında yasal işlem başlatılacağını açıklamışlardı. Aradan geçen uzun bir süreye rağmen halen Cezaevi olayları aydınlatılamamasına anlam vermiş değiliz”

 

“Şimdi soruyoruz, Şanlıurfa'da Elektrik kesintileri, ve cezaevi olaylarını aydınlatacak olan Siyasi İktidarın Şanlıurfa Milletvekilleri neden sessiz duruyorlar. Neden Memleket meseleleri ilgilenmiyorlar? ”Şanlıurfa’nın geleceğinden endişe duyduklarını ifade eden Paydaş sözlerini şöyle tamamladı, “Büyükşehir olmayı hayal eden Şanlıurfa'nın büyük bir köyden öteye gidemeyeceğimizden endişe ediyoruz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.