banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

CHP'li Paçarız; Urfa'dan 4 Vekil hedefliyoruz

12 Haziran 2011’de 12 Vekil çıkaracak olan Şanlıurfa’dan 4 Milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirten CHP Edine Milletvekili Bilgin Paçarız; “CHP olarak Şanlıurfa’dan en az 4 Milletvekili çıkaracağız” dedi.

 

CHP Edirne Milletvekili Bilgin Paçarız ve Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek Şanlıurfa Ticaret Borsasını ziyaret ettiler.

TBO Başkanı Mehmet Kaya Milletvekillerini karşıladı. Burada, Mehmet Kaya ve CHP’li milletvekilleri Turgut Dibek ve Bilgin Paçarız, Şanlıurfa’nın sorunlarını görüştükleri ve bilgi alış verişinde bulunduklarını ifade ettiler.

 

CHP Edine Milletvekili TBMM Çevre Komisyon üyesi Bilgin Paçarız; “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, talimatı ile Şanlıurfa’da örgütleme Çalışmalarını takip etmek için Şanlıurfa’ya geldik. CHP Şanlıurfa’dan en az 4 Milletvekili çıkaracaktır” dedi.

 

Burada basın mensuplarına konuşan CHP’li Turgut Dibek; “Yaklaşan Genel Seçimler nedeniyle Şanlıurfalıların düşüncelerini almak için 2 gün Urfa Merkezde olacağız. Seçim sürecinde nasıl bir çalışma yolu izleyeceklerini ve CHP hakkında neler yapacakları hakkında çalışmalar yaptıklarını” belirtti.

 

 

TBO Başkanı Mehmet Kaya ise görüşmede; “Önümüzdeki seçim hakkında Urfanın sorunları hakkında fikir alış verişinde bulunduk. İlimizin sorunlarını dile getirdik” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.