banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

CHP'li Nimetoğlundan engellilere ziyaret
CHP Şanlıurfa İl Başkanı Halil Nimetoğlu, Merkez İlçe Başkanı Orhan Öncel, İl Yönetiminden Mehmet Canbek, ve İl Yönetiminden oluşan heyet ŞUZERİD’i ziyaret etti.

 

Ziyaretten memnun olduğunu belirten dernek Başkanı Bedih Satoğlu; “Özürlülerin Devlet memurluğunda işe alınmasına yardımcı olmasını” istedi.

 

CHP İl Başkanı Halil Nimetoğlu ise; “Sizin çalışmalarınızı 4 - 5 yıldan bu tarafa takip ettiğini, gerçek anlamda zihinsel özürlüleri Şanlıurfa ilimizde gerçek konumuna toplum içersinde kabul edilebilir bir yere getirdiğinizi, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda üzerinize düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğinizi, isteğiniz olan sorunları rapor halinde partimiz genel merkezine bizzat götüreceğimizi, bu insanlarımızın üzerinden her türlü siyasi rant sağlayıcı çalışmalara karşı olduğumuzu insan onuruna yakışır bir yaşam sürmeleri için üzerimize düşen her türlü maddi ve manevi desteklerimizi sunacağımızı ifade ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.