banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

CHP'li Köse'den yapılan zamlara tepki

 

Köse son yaptığı yazılı basın açıklamasında AK Parti hükümetinin yapmış olduğu zamlara değinerek şu sözlere yer verdi.

Köse; “Şanlıurfa’da son 4 yılda hırsızlık olayları %700 artmış Kapkaç %1800 artmış, oto hırsızlığı ise % 2200 artmıştır.

            Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti yetkilileri her şey yolunda gidiyor, Vatandaşın ekonomik durumu AK Parti döneminde düzeldi derken yalan söylediklerini Devletin kurumları tasdik ediyor.

            GAP’ın Başkenti Şanlıurfa’da yoksulların uğrak adresi olan Gönüllü Kuruluşlar aşevinden, çoluk, çocuk, kadın, erkek binlerce hemşerimiz bir tas yemek için sıraya girmiş bu yemeği almaya çalışıyorlarsa bu nasıl ekonomik düzelmedir.

            Binlerce genç işsiz geziyor, Üniversite mezunları boş geziyor. Tarım, Hayvancılık ve bunlara bağlı sermayeyi bitiren AK Parti zihniyeti kendi yandaşlarını zengin ediyorlar. Halkı düşünmüyorlar.

            CHP aile sigortasını hayata geçirerek sadaka dağıtan devletten sosyal devlete geçişini sağlayacaktır.” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.