banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

CHP'li Genç Gürsel Tekin'e ecel terleri döktürdü
Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunumu ile ekrana gelen Genç Bakış, Amasya üniversitesi öğrencileri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i bir araya getirdi
MİT soruşturmasından üniversite harçlarına, terörden Ermeni soykırım iddialarına, şike soruşturmasından CHP'deki iç savaşa varana kadar bir çok konunun konuşulduğu programa üniversiteli CHP'li bir gencin Gürsel Tekin ve CHP'nin politikalarına olan tepkisi damga vurdu.
CHP'li öğrencinin kendisine ve partinin politikalarına yönelik sert eleştirileri Gürsel Tekin'e zor anlar yaşatırken, CHP'li genç sitemkar sözleriyle Gürsel Tekin'i yerle bir etti.
AK PARTİ SİZİ SANDIĞA GÖMDÜ
Gürsel Tekin ve CHP'lilerin günü birlik değişik söylemler içerisinde bulunmasını ilginç bir örnekle ilişkilendiren CHP'li genç öğrenci 'Ben şimdi erkeğim değil mi? Ben şimdi akşam kalkıp, sabah kız olmayacağım değil mi? Ben aynı erkek olarak uyanacağım değil mi? Sizin genel başkanlarınız yatıyor, akşam yatıyorum Ahmet'im sabah kalkıyorum Bülent Ersoy olmuşum. Siz muhalefet yapamıyorsunuz. Ak Parti 3 seçimdir, sizi sandığa gömüyor 'dedi.
Gürsel Tekin'e tepkisine devam eden öğrenci sözlerine şöyle devam etti:
MUHALEFET YAPAMIYORSUNUZ
Siz muhalefet yapabilseydiniz o soysuzlar Ermeni soykırımı tasarısını yapamayacaklardı. Doğudaki hamile annemizin karnını deşip, süngüyle yarıp kız mı erkek mi diye iddiaya giren o Ermenilerdi. Ama şimdi soykırım vardı diye onlar yapıyor. Neden çünkü siz muhalefet olmuyorsunuz ve bu ülke güçlenmiyor. Biz Osmanlı'nın ecdadıyız.
3-5 ECNEBİ BİZİ YÖNETMESİN
Metroda her türlü ahlaksızlık yapılıyor, siz hala başörtüsü diyorsunuz. Bu boş iş kardeşim. Oraya çıkmışsınız başörtüsü diyorsunuz. Verdiğimiz vergilerle cebinizi doldurdunuz yeteri kadar. Bırakında yapabilecek biri varsa o çıksın. Artık yeter çektiğimiz. Bıktık. Öyle boş işlerle boş insanlar ilgilenir. Siz gerekli muhalefeti yapabilseydiniz. Siz önce kendinizi değiştirin. Bir muhalefet olsun ki bu ülke güçlensin. Artık 3-5 ecnebinin bizi yönetmesinden bıktık artık.
CHP'li gencin oldukça sert ve manalı mesajlar içeren sözleri karşısında cevap vermekte zorlanan Gürsel Tekin canlı yayında ecel terleri döktü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.