banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

CHP'den Şanlıurfa Karanlıkta Kalmazsın Kampanyasına Destek
Nimetoğlu, yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti, "Artık Şanlıurfa karanlıkta kalmasın. Şanlıurfa'nın sadece elektrik konusunda değil, eğitimde de, sağlıkta da karanlıkta kalmasını istemiyoruz" dedi. Şanlıurfa'da yıllardır elektrik kesintilerinin yaşandığını belirten Nimetoğlu, elektrik sorununun giderilmesiyle ilgili her hangi bir adımın atılmadığını söyledi.

Nimetoğlu, Kent Konseyi Başkanı Sabri Dişli'nin 'Yeter Artık Şanlıurfa Karanlıkta Kalmasın' adlı bir kampanya başlattığını anımsatarak, "Sabri Dişli arkadaşı da kutluyorum. Ben buna bir de Şanlıurfa güç kaybetmesin yaklaşımını, başlığını ekliyorum. Çünkü elektrik kesintisiyle Şanlıurfa'nın gücü azalıyor. Bundan dolayı esnafımızın herkesin işi kırılıyor" diye konuştu.

Artık Şanlıurfa'nın en büyük sorunu haline gelen elektrik sorununun biran önce çözülmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Nimetoğlu, "Ben bu kenti yöneten insanlara içtenlikle yalvararak sesleniyorum, bu sorunu çözelim. Sorunun çözümü yolunda gayretimizi arttırırsak sorunun çözümünü de kısaltırız. Bakın siyasi iktidar yüzlerce projeyi bu kent için öngörmüş. Ben arkadaşlarımızın yerinde olsam, bütün projelerimizin önüne bunu alırım, öncelikle enerji sorunumuzu. Barajların olduğu yerde suyun başında bulunuyoruz, bu sorunu yaşıyoruz, çok büyük çelişki, çok büyük üzüntü. O bakımdan basının da konuya büyük ilgisiyle, halkın da bu konuda bilinç düzeyini ileriye taşıyarak çözüm getirecek, insanların bir an önce harekete geçirilmelerini, harekete geçmiş insanların hızlanmalarını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.


Şanlıurfa'nın eğitimde başarısız iller arasında olduğunu vurgulayan Nimetoğlu, "Bu da bir karanlıktır. Geri kalmışlık hangi konudaysa; eğitimde, ekonomide, insani gelişmişlikte bunların hepsi birer karanlığı ifade ediyor. Ümit ediyorum ki, biz karanlığı kararlılıkla yeneceğiz" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.