banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

CHP'den HÜDA PAR'a ziyaret

CHP Batman Milletvekili adayları ve CHP İl ve ilçe başkanlarının yer aldığı heyet, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete Batman CHP adayları Mansur Obut, Orhan Cihan, CHP İl Başkanı Adnan Yaşar ve parti yetkilileri katıldı.

CHP heyetini HÜDA PAR Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve İl teşkilatı yöneticileri karşıladı.

Ziyarette, yaşanan olaylarda bölgenin kaosa sürüklenmek istenmesi ve Ankara’daki patlama ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak, bu fitne ve çatışma ortamının sona ermesi ve bu ateşin sönmesi temennisinde bulunuldu.

Ziyaret sırasında HÜDA PAR Batman İl Başkanı Doğru, seçimle ilgili olarak Genel Başkanlarının tavırlarını açıkladığını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız seçimdeki tavrımızı açıkladı. Biz seçime girmiyoruz. Ancak bu boykot değildir. Tabanımız sandığa gidip gitmemeye veya herhangi bir partiye oy vermekte serbesttir.” şeklinde konuştu.

Ziyaret, karşılıklı temenni iyi niyet dileklerinin iletilmesiyle sona erdi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.