banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

CHP tükürdüğünü yalıyor

Mutabakat sağlandı. CHP'li vekiller 15'te yemin edecek

AK Parti veCHPyöneticilerinin, Mecliste yaşanan ''yemin krizi'' konusundaki görüşmelerinin ardından mutabakat sağlandı.

Ankara'da baş döndüren trafik işe yaradı..Yemin krizinde sona gelindi. AK Parti ve CHP heyetleri, CHP'lilerin yemin etmesini kolaylaştıracak mutabakat metni için uzlaştı. CHP'li vekiller bugün 15:00'te yemin edecekler. Bu arada CHP Grubu, saat 14.30'da olağanüstü toplandı. CHP'liler son kez yemin krizini ele alacak.

AK Parti ve CHP arasındaki görüşmeye AK Parti'den Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Ahmet Aydın ile Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, CHP'den Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın katıldı. Meclis'te yapılan görüşme sonrasında AK Parti ve CHP heyetleri mutabakat hazırladı. Ortak metin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun onayını aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.