banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

CHP seçmenini anlamak isteyen AK Parti yöneticileri yaptırdıkları ankette şoke eden sonuçla karşılaştılar

İNTERNETHABER.COM- CHP seçmenindeki AK Parti karşıtlığı inanılmaz boyutlarda. AK Partinin devrilmesi için CHPye oy verenlerin yüzde 60ı darbeye evet diyor.

Kutuplaşmanın vardığı noktayı AK Partinin CHPye oy verenler arasında yaptırdığı araştırma çarpıcı biçimde ortaya koydu. CHPye gönül verenlerin neden AK Partiden bu kadar nefret ettiğini anlamak isteyen iktidar, düşündüren sonuçlara ulaştı.

Sky Türkte gazeteci Yavuz Semerciyeye konuk olan Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, CHPnin Ergenekona teslim olduğunu iddia etti. Bakan CHP ve MHPyi sarsan kasetleri de yine Ergenekona bağlıyor. Semerci, Bakan Ergünün çok konuşulacak açıklamalarını bugün Habertürkteki köşesine taşıdı:

BİZİMLE KORKUTUYORLAR

CHPye oy veren seçmen kitlesinin önemli bir bölümü, CHPnin politikalarını benimsediği için değil, bize kızdığı için CHPye oy veriyor. Biz de bize olan kızgınlığı anlamaya çalışıyoruz. Onun bize kızgınlığını anlamaya ve onu çözmeye çalışıyoruz. Niye kızıyor, adam bize bir şeyden kızıyor, kimisi işte laiklik sebebiyle kızıyor, kimisi propagandaların etkisi altında kalmış, liderlerin mesela bu kızgınlıklarda rolü var, çünkü grup konuşmalarında falan partililerine sürekli bize kızgınlık mesajları onlar iletiyorlar. O zaman neyi görüyoruz? Liderler, parti yöneticileri umut aşılayacaklarına tabanlarına korku aşılıyorlar.

Bizimle korkutuyor yani. Kendisi bir umut dağıtacağına, umut olacağına, çözümler üreteceğine bizimle korkutmayı tercih ediyorlar... 

YÜZDE 60I DARBE İSTİYOR

İlginç bir şey daha çıktı mesela o zaman, Cumhuriyet Halk Partisine oy verenlerin yarıdan fazlası darbeleri de destekliyor. Yani, AK Partinin bir darbeyle düşürülmesinin doğru olacağını söyleyen yüzde 50den fazla. Cumhuriyet Halk Partisine oy verenlerin yüzde 50den fazlası, 60a yakını böyle bir tablo içinde görülüyor. Bakana, Anketlerde açık açık darbeleri destekler misiniz diye mi soruluyor dedim. Evet dedi...

Ne garip bir toplum olduk değil mi? AK Parti karşıtları hem dinlenmekten korkuyor, hem de kendisine darbeyi destekler misiniz diye soran anketöre Evet yanıtı veriyor! Darbeyi destekleyenlerin fikrine katılmam mümkün değil, ama ankete katılan CHPlilerin cesaretine hayran kaldım!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.