banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

CHP: Şanlıurfa'daki Fuar ayıbı Fakıbaba'nın

 

Ekonomik gelişmenin istikrarına örnek gösterilen Şanlıurfa’da yapılan fuarın önemine değinen CHP Başkan Vekili Kılıç, “Taş ve molozlar arasında yapılan fuar, ilde fuar alanı eksikliğini en bariz haliyle gözler önüne sermiştir. Bu aslında 8 yıldır yan gelip yatan Belediye Başkanı Fakıbaba’nın bir ayıbıdır” dedi.

Başta Belediye Başkanı A. Eşref Fakıbaba olmak üzere diğer yetkili mercileri eleştiren Başkan Vekili Kılıç, açıklamasının ilerleyen bölümlerinde teşvik yasası ile kente büyük firmaların akın ettiğini dile getirdi. Kılıç, açıklamasında “Böylesine önemli bir süreçte bölgeye dev firmalar akın ederken en çok eleştirilerini aldığımız fuar alanı eksikliği bu firmaları da olumsuz etkiliyor. Her yıl Gaziantep, Diyarbakır gibi illere çok sayıda fuarlar yapılırken Şanlıurfa’da hiçbir fuarın yapılmaması hükümetin ve valiliğin Şanlıurfa’ya hiçbir hizmet yapmadığını gösteriyor.

TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi ile Star Fuarcılık işbirliğiyle, yıkımı gerçekleştirilen 11 Nisan Stadı’nın yerinde açılışı yapılan fuar yüz kızartıcı bir manzarada yapılmış ve Urfa Valiliği utanmadan açılışı yapmıştır. Bu AKP’nin ayıbıdır. Bu Valiliğin ve Belediye Başkanı Fakıbaba’nın ayıbıdır. 8 yıldır Şanlıurfa’da Belediye Başkanlığı yapan Fakıbaba’nın şuana kadar şehrimize bir fuar alanı kazandıramaması büyük bir talihsizliktir” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.