banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

CHP Şanlıurfa Teşkilatı Kılıçdaroğlu dedi

CHP'de büyük kongreye sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa  İl Başkanı Aziz Aydınlık, yapılacak kongrede 22 delege ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceklerini söyledi.

 

Kongreyle ilgili bir açıklama yapan Aydınlık, “Allah’a dua edip, elimizi yüzümüze sürüp artık ayağa kalkmalıyız. Dualarımızı inancımızla, direncimizle, ilkelerimizle, kardeşlik ve dayanışma duygularımızla, devrimin ve demokrasimizin temiz yüzüyle birleştirip birliğimizi, dirliğimizi ve yurdumuzu, devletimizi yeniden insanca yaşanır, onurlu güçlü, güler yüzlü insanlarımızın yaşadığı huzur dolu memleket haline getirmek için mücadelemiz ve tüm Anadolu halkını uyarmamıza devam edeceğiz. Bu duygularla Cumhuriyet Halk Partimiz bu hedeflerle sayın genel başkanımız ile yoluna ve milletimize, halkımıza hizmete devam edecektir. Partimizi iktidara, ülkemizi geleceğe taşıyacağına inandığımız genel başkanımıza bu kurultayda desteğimiz tamdır. Sayın Genel Başkanımıza başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

Olay Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.