banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

CHP saflarına ünlüleri alıyor
Halk müziğinin sevilen ismi Sabahat Akkiraz, bugün Kılıçdaroğlu'nun rozetini takması ile CHP'ye katılıyor

Alevi kesiminin büyük sevgi duyduğu halk müziği sanatçısı Sabahat Akkiraz'ın bugün yapılacak CHP Grup toplantısında partiye katılacağı ve rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun takacağı öğrenildi
Akkiraz, ilk ve ortaöğrenimini Almanya'da yaptıktan sonra 1983'te döndüğü Türkiye'de ilk albümü olan "Şafak Söktü"yü çıkardı.

Bu arada, CHP'de eski Genel Başkan Deniz Baykal döneminde partiden ihraç edilenlere dönüş yolu açılıyor Baykal döneminde yaklaşık bin 800 kişinin partiden ihraç edildiği belirtilirken Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, genel seçimin Türkiye için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak "Bu süreçte küskünlüğe yer yok" dedi.

Gazeteport'a konuşan Tekin, parti ilkelerine aykırı bir tutum sergilemedikçe kimseye "Hayır, sen gelemezsin ve sen çalışamazsın" deme gibi bir lüksleri olmadığını ifade etti. CHP'nin karar organlarının vize vermesi halinde bugüne kadar çeşitli nedenlerden ötürü, partiden ihraç edilen isimlere dönüş imkanı sağlanacak.

Bu isimler arasında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, eski Esenyurt Belediye Başkanı Gürbüz Çapan, eski milletvekillerinden Ahmet Güryüz Ketenci, Erol Tuncer de yer alıyor.

Kaynak : http://www.internethaber.com/6-bomba-isim-chpye-katiliyor-325046h.htm#ixzz1ChDQHI9D



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.