banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi

CHP RAHATSIZ OLDU, YSK'YA BAŞVURDU


İstiklal Marşı’nın Kürtçe, Arapça, Zazaca ve Türkçe olarak filmde seslendirilmesini “duygu sömürüsü”” olarak  nitelendiren CHP vekil, “Allah bizimle beraber” ifadesinden de  rahatsız oldu.
Ak Parti’nin aday tanıtım toplantısında gündeme getirdiği “Haydi Bismillah” ifadesi de bir başa CHP’li vekil, Mahmut Tanal tarafından YSK’ya şikayet edilmişti.
Faruk Çelik’in sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen tanıtım filmlerinden rahatsız CHP’li Erdem, “İstiklal Marşı'nın kullanımı, ‘Allah bizimle beraber’ söylemi, şehit mezarında annelerin gözyaşının gösterimi gibi sahneler  tümüyle duygu sömürüsü ürünüdür” iddiasında bulundu.
YSK’nın bu konuda ne karar vereceği merakla beklenirken, Urfa’lılar CHP’nin bu yasakçı yaklaşımını anlamakta güçlük çektiklerini kaydediyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.