banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

CHP liderinden Başbakan'a tam destek
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.Kılıçdaroğlu Fransa'ya yaptırım konusunda Başbakan'a tam destek vaat etti.
Kılıçdaroğlu'nun, daha önce saat 17.00'de yapılacağı duyurulan ziyareti, Başbakan Erdoğan'ın programındaki yoğunluk nedeniyle saat 19.15'te başladı. Basına kapalı ziyaret 40 dakika sürdü.
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmeye CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Faik Öztrak ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Genel Sekreter Haluk İpek de katıldı.
Görüşmenin ardından Başbakan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu aracına kadar uğurladı.
Ziyaret, AK Parti genel merkezinin Söğütözü'ndeki binasına taşınmasının ardından CHP Genel Başkanı düzeyindeki ilk ziyaret olma özelliğini de taşıyor. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.