banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlunun Bingöldeki mitinginde seçim otobüsüne çıkan sarıklı bir kişi damgasını vurdu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun seçim çalışmaları kapsamında gittiği Bingölde büyük bir kalabalığa seslendi. Ancak bu kez dikkati çeken Kılıçdaroğlunun vaatleri değil, seçim otobüsüne çıkan sarıklı ve cübbeli bir adam oldu.

Kılıçdaroğlunun seçim otobüsüne çıkan sarıklı ve cüpbeli adam Kılıçdaroğluna önce çiçek verdi ardından da elini öpmek istedi. Ancak Kılıçdaroğlu, elini öptürmedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu şu sıralarda partisinin Bingöl mitinginde halka hitap etti. Halkın büyük ilgi gösterdiği miting sırasında ilginç bir görüntü kameralara takıldı. Başında sarık,  üzerinde cüpbe bulunan sakallı bir kişi seçim otobüsüne çıktı.

Kılıçdaroğluna çicek veren bu kişi elini öpmek istedi ancak Kılıçdaroğlu elinin öpülmesine müsade etmeyerek çiçek veren şahsı yanağından öptü. Ardından Kılıçdaroğluna selam veren şahıs otobüsten indi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.