banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Milletvekili Gaziantep

CHP Kongre’ye gidiyor

15 Haziran Pazar günü yapılacak kongreye partiliklere çağrıda bulunan Eyyübiye gençlik kolları başkanı Mehmet Doğan, “Pazar günü yapılacak İl kongremize tüm partililerimizi bekliyoruz” dedi.

Şair Nabi Kültür Merkezinde saat 10:00’da yapılacak kongre öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Doğan, “Partimize yakışır bir şekilde yapacağımız kongrede başkan kim olursa olsun partimize hizmet etsin” diye konuştu.

CHP’nin çok köklü bir parti olduğuna dikkat çeken Doğan, “İnşallah yapacağımız kongre ile Şanlıurfa’da partimizi daha da geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz, geçmişte milletvekilleri çıkaran CHP’yi yine Urfa’da önde gelen partiler arasına koymak için var gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. Kongre sonra ilk işimiz hemen yarın seçim varmış gibi çalışmak olacaktır. CHP ruhuyla hareket ederek partimizi şaha kaldıracağız” dedi.

CHP İl gençlik kolları başkanı Mustafa Acet ise, Pazar günü yapılacak İl kongresinin şölen havası içinde geçmesini temenni ettiklerini belirtirken, CHP’ye gönül vermiş herkesin Pazar günü partiyi sahiplenmesini ve kongreye gelmesini istedi.

Acet, Kızgınlıkların, küskünlüklerin bir kenara bırakılması gerektiğini ifade ederek, “Bir çatı altında buluşalım ve Şanlıurfa’da partimizi iyi bir yere getirelim” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.