banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

CHP KARAKÖPRÜ KADIN KOLLARINDA TORAMAN DÖNEMİ

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Saniye Rastgeldi'nin de katıldığı toplantıda ilk sözü İlçe Başkanı Kenan Karataş aldı. Kenan Karataş, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Tüm konuklarımıza hoş geldiniz diyor, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bilindiği üzere eski kadın kolları Başkanımız tayin sebebiyle görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bizde demokrasinin gerektirdiği gibi göreve talip olacak kardeşlerimizden isimlerini vermelerini istemiştik. Üç bayan kardeşimin göreve talip olduğunu ancak aralarında aldıkları son karar neticesinde ortak isimde anlaştıklarını bize bildirmişlerdir... Bizimde daha önce kendisiyle çalışma imkânı bulduğumuz Emine hanımda karar kılınması partimiz için olumlu bir gelişmedir. Ve şuna inanıyorum ki Emine Başkanım Karaköprü'de çok güzel faaliyetlere imza atacaktır. Emine hanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Dedi.

Yeni göreve atanan Kadın Kolları Başkanı Emine Toraman ise yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Bizi yalnız bırakmayan partili misafirlerimize ve basın mensubu arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Şunu çok iyi anladım ki siyasi partileri yerelde bir noktaya getiren genel politikalar değil partinin başında bulunan isimlerdir. Bu anlamda CHP'yi Karaköprü'de ilk parti durumuna getiren İlçe Başkanımız Kenan Karataş'ı kutluyorum. İşçilerle, kadınlarla, emekçilerle çok yakından ilgilenen başkanımız Karaköprü'de kendini kanıtlamıştır. Biz başkanı içimizden biri olarak görmeye başladık. San ki aileden biri gibi. Yıllardır çalışmalarını takdirle karşıladığımız başkanın ekibinde yer almak benim için büyük tecrübe olacaktır. Beni bu göreve layık gören kadın kolları üyelerine ve Kenan Başkanıma teşekkür ediyorum. Sınava girecek olan çocuklarımıza da başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Diyerek sözlerine son verdi.

Kapanış konuşmasını yapan CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Saniye Rastgeldi ise sınava girecek olan öğrencilere başarılar diledikten sonra sözlerine devam etti.

Karaköprü İlçe Başkanlığımızın çalışmaları takdir edilecek bir konuma gelmiştir. Biz İl olarak İlçe başkanımızın çalışmalarını çok yakından takip etmekteyiz. İnanıyoruz ki yeni göreve atanan kadın kolları başkanımızla birlikte çalışmalar çok daha hızlanacaktır. Bizler sadece bu günlerde açıklama yapmakla kalmayacak her fırsatta bir araya geleceğiz. Burada bulunan bayan arkadaşlarımızın bir sonraki toplantımıza beraberinde çok daha fazla bayanla iştirak edeceklerine inanıyorum. Göreve yeni atanan Emine Hanımı kutluyorum… Dedi

CHP rozetini yeni kadın kolları Başkanına takan CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Saniye Rastgeldi “Partimize ve Karaköprü’ye hayırlı olsun” diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.