banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

CHP İl Başkanı Karakeçili;

CHP’li küskünlere çağrıda da bulunan Karakeçili, “Bütün ne kadar küskün Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız varsa onları partimize davet ediyorum” dedi.

CHP Genel Merkezi tarafından istifa eden CHP İl Başkanı Ferhat Karataş ile yönetim kurulunun yerine atanan Ömer Karakeçili, bugün parti binasında basın açıklaması yaptı. Yedi kişilik yönetim kurulunda bulunan İbrahim Hatipoğlu, Ömer Şeyhanlıoğlu, Hikmet Şaka, Ali Çiftçi, Sinan Kılıç ve Murat Demirkol ile partililerin katıldığı basın açıklamasında konuşan Karakeçili, bu partiyi büyütmeye geldiklerini belirtti.

Karakeçili, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun teklifi ve çağrısı üzerine Cumartesi itibariyle Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı olduğunu belirterek, “Arkadaşlarımla birlikte kongreye kadar bu partinin sorumluluğunu almış durumdayız. Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urfa’da sesi gür çıkacaktır. Halkın sorunlarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Ana muhalefetin il başkanı olarak bu görevi en iyi şekilde yapacağım ve Cumhuriyet Halk Partilileri de mahçup etmeyeceğim” dedi.

“Bu parti Ömer Karakeçili’nin partisi olmayacak”

Bu partiyi büyütmeye geldiklerini vurgu yapan Karakeçili, “Bütün ne kadar küskün Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarımız varsa onları partimize davet ediyorum. Bu parti çok büyüyecek, bu parti Ömer Karakeçili’nin partisi olmayacak, benim babamın çiftliği olmayacak. Bu parti, her Cumhuriyet Halk Partilinin partisi olacak. Bundan dolayı daha önce küskün olan bütün Cumhuriyet Halk Partili arkadaşları bu partiye destek olmalarını istiyorum ve diliyorum” şeklinde konuştu.

Karakeçili, tüzük gereği yapılacak olan olağanüstü kongre tarihini de ileriki günlerde açıklayacaklarını belirtti.

CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Hatipoğlu ise, Cumhuriyet Halk Partililer olarak Ömer Karakeçili ile beraber omuz omuza mücadelelerini büyüteceklerini belirterek, “Bu partinin büyümesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Urfa’da Ömer Karakeçili ile birlikte çok büyüyeceğini ve çok güçlü bir parti olacağına da inanıyorum” diye kaydetti.

 

Uğur Budak / Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.