banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Tekağaç

CHP Heyeti Urfa'da Ziyaretlere Başladı


İzmir Milletvekili Oğuz Oyan başkanlığındaki CHP heyeti, partinin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini paylaşmak için geldiği Şanlıurfa’da Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, Ankara Milletvekili Levent Gök, Balıkesir Milletvekili Namık Havutçu, Parti Meclis Üyeleri Tekin Bingöl ve Hüseyin Şahin’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 15 kişilik heyet, Şanlıurfa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nin demokratikleşme ve çözüm konusundaki görüşlerini aktardı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfa’nın tarımsal potansiyeli hakkında CHP heyetine bilgi verdi.

Barış süreci ile ilgili görüşlerini de aktaran Başkan Kaya; ülkemizdeki sorunların birlik ve beraberlik içerisinde çözülebileceğini söyledi.  Asıl doğrunun gerçek demokrasi ile bulunabileceğini belirten Başkan Kaya, çatışmaların her zaman zararlar doğurduğunu ifade etti.

Şanlıurfa’daki pamuk üretimi hakkında da bilgiler veren Başkan Kaya, Güneydoğu ile Ege pamuğunun arasında farklılıkların olduğunu belirtti.  Pamukta bölgeler arası farklılıkların kaldırılması gerektiğini ifade eden Başkan Kaya, pamuğa bir standardizasyonun getirilmesi gerektiğini söyledi.

Gerçekleştirilen ziyarette; Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın yanı sıra, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılar; Mehmet Emin Aydın, Ali Çiçek, Meclis Başkan Yardımcısı Halil Alkan ve meclis üyeleri hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.